"Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi!"

Simbolul Credinţei şi al jertfei creştine!

Simbolul Credinţei şi al jertfei creştine!

Byzantine Choir Idimelon

sâmbătă, februarie 07, 2009

Jocurile politice mascate de guvernanti si demascate de noi

Jocurile politice mascate de guvernanti

America este cea mai mare putere a lumii, insa nu se multumeste doar cu atat ci doreste sa acapareze lumea pentru a fi singura stapana a lumii.


America a facut bucati puternica Iugoslavie, creand mici statulete, sprijinindu-i pe catolici si pe musulmani. Ulterior au fost instaurate, in urma alegerilor, guvernari dupa placul Americii.


Un plan identic are America, sustin destui specialisti, si pentru Grecia. Acest plan se numeste "Kissinger" si prevede dezmembrarea Greciei.


Un nou stat, numit Albania Mare, ar fi localizat in Nord-Vestul Greciei, coborand pana deasupra orasului Arta. O alta regiune ar forma impreuna cu Scopia, statul Macedoniei, coborand dinspre nord pana la Larisa. Al treilea statulet ar fi Thracia.


Observam deci, un joc politic in care singurul beneficiar este America, Statele Unite ale Americii. In lume exista mai multe uniuni. Prima si cea mai puternica este uniunea de state numita "Statele Unite ale Americi", aceasta uniune se desfasoara pe continentul american. A doua uniune esta cea numita "Uniunea Europeana", imitand intr-un fel sau altul pe cea americana. Si a treia uniune, in curs de desfasurare, este uniunea numita "Africa Unita". Dupa cum bine observam fiecare uniune poarta numele continentului unde s-a format. Ceea ce au in comun fara nicio diferenta este un pretext, acela de a se putea ajuta reciproc financiar, militar si politic. Desigur acesta este motivul, facut public prin mass-media, pentru care s-au format aceste uniuni ale lumii. Insa motivul principal este acela de a se unifica intr-un final, toate aceste uniuni formand una singura, mondiala, nu continentala. Cu ajutorul cipurilor RFID despre care s-a tot discutat, au posibilitatea de a controla si de a manipula intreaga lume, ceea ce le ofera posibilitatea de a forma un singur guvern, unic si democrat cu un singur guvernant. Astfel ia fiinta cea mai de temut uniune: "Marele Stat".


Este foarte posibil, deoarece nu exista nici un impediment care sa blocheze evolutia "Marelui Stat". Un obstacol ar fi limba, insa exista limba internationala engleza si care poate fi adoptata ca limba oficiala de stat. Alt obstacol sunt conducatorii statelor, insa si aici se rezolva problema prin vot si mita grasa.


Presedintele Parlamentului elen, Doamna Ana Psarouda Benaki a declarat cu ocazia depunerii juramantului Presedintelui nou-ales Domnul Karolos Papoulias urmatoarele:"Preluati, domnule Presedinte, conducerea Democratiei Elene pentru o perioada de cinci ani, perioada in care vor avea loc evenimente semnificative: Integrarea europeana va fi propulsata prin votarea Constitutiei, frontierele nationale si suveranitatea nationala, vor fi restranse de dragul pacii, bunastarii si siguramtei Europei extinse, drepturile omului si ale cetateanului vor suferi transformari, vor fi protejate, dar vor fi incalcate de factori si influente noi, necunoscute si neobisnuite, Democratia confruntandu-se cu provocari si testand noi forme de guvernare..."


Acum sa vedem pentru inceput cum incearca subtil America sa se impuna ca putere mondiala prin fraude acoperite de guvernantii corupti si mass-media si problemele pe care le infrunta pentru a-si atinge scopurile si interesele.


Inceputul acestui proiect de extindere globala a celei mai mari puteri mondiale (America) a fost asa cum am mentionat mai sus, dezbinarea Iugoslaviei. Urmatoarea victima este Grecia, si se incearca un plan identic cu cel din Iugoslavia si se numeste "Kissinger" . Am mentionat si aici care vor fi statele ce deriva din Grecia, adica: Albania Mare, Scopia(adica partea ce se va alatura Scopiei) si Thracia. Insa nu este atat de usor sa duca la bun sfarsit acest proiect multumita Primului Ministru al Greciei pe nume Konstantinos Karamanlis care a fost ales in 2007. Acesta observand care era scopul final al misiunii guvernului elen a incheat un tratat cu Rusia.


Cel mai puternic acord cu Rusia, in afara permisiunii de trecere a conductei "Burgas" prin nordul Greciei, este acordul militar dintre cele doua tari, un acord care prevede ca, in cazul in care conducta ruseasca Burgas-Alexandroupoli-Igoumenitsa ar fi pusa in pericol, Rusia are dreptul de a interveni militar pentru a-si proteja interesele de pe teritoriul grec.


Va inchipuiti, ca daca Amerca ar incerca ceva, Rusia( o alta putere mondiala) ar inerveni militar..., deci cum sa isi duca americanii planul la bun sfarsit fara o cofruntare militara? Astfel primul ministru al statului elen devine foarte deranjant pentru America. Trebuie sa isi dea demisia, trebuie sa cada. Din acest motiv incep scandalurile pe seama Guvernului, precum Zahopoulos, Omologa, Cartel, Siemens, Vatopaidy, incendierile din Athena, tulburarile interne...Scopul era unul singur, acela a face ca Guvernul Karamanlis sa para incapabil in ochii grecilor (lucru repetat si accentuat de mass-media). Astfel America ar putea sa inlature pe Primul Ministru "incompetent" sa faca ceva pentru tara. Defapt domnul Karamanlis era incompetent sa faca jocurile politice ale intereselor Americii, aparandu-si tara cum nu se poate mai bine.


Intalnim si cateva profetii facute despre aceste jocuri politice de catre Sfantul Cosma Etolianul si de catre Cuviosul Paisie Aghioritul cu cateva decenii in urma.


"Daca razboiul va apasa de deasupra, veti suferi multe chinuri. Daca va impinge de dedesupt , veti pati putine" Sfantul Cosma Etolianul.


Daca examinam cu atentie afirmatia profetica facuta de Sfantul Cosma observam ca aceste timpuri au venit si ca de fapt este vorba tocmai de planul de dezbinare a Greciei, "Kissinger". Sfantul Cosma ne sfatuieste sa fie protejat nordul pentru ca poate lovi puternic razboiul din acea parte. Vrand nevrand sfatul a fost urmat prin tratatul cu Rusia in care prevede apararea conductei Burgas care trece prin nord.


"Cand veti vedea hiliarmen-ul in apele grecesti, atunci se va plini nazuinta" Sfantul Cosma Etolianul.


Nazuinta pe care o stim toti este si pentru Sfantul Cosma eliberarea Consantinopolului. Ce este insa un hiliarmen. Ar pute insemana o corabie insa multa mai mare, o nava imensa. Astfel si aceasta profetie se implineste intru-cat in apele Greciei, cu acordul statului grecesc fac exercitii militare rusii cu o nava imensa de 991 metri lungime, avand la bord 2646 de persoane, 12 avioane de lupta, 24 de elicoptere si 12 lansatoare de rachete cu o raza de aciune de 400 km


"Cand va fi vremea spanacului..." Cuviosul Paisie Aghioritul


"Cativa militari au venit la parintele Paisie. Le-a pregatit sa ste sub copac si a inceout a discuta cu ei. La un moment dat unul din ei zice:"M-am saturat de militarie gheronda". Atunci parintele i-a spus: Tu nu ai sa te lasi de militarie, tu vei fi comandantul Apararii cand ne vor ataca turcii. Aceasta persoana chiar este comandantul Armatei in prezent, domnul general Grapsas.


"Rusii vor avea interese in Grecia si dupa razboi vor darui grecilor Orasul" Cuviosul Paisie Aghioritul


Astazi Grecia serveste interesele Rusiei, iar Rusia are toate motivele sa o apere pentru ca pe aici trece una din cele mai mari conducte de gaz. Rusia va lua Constantinopolul si stramtorile Dardanele pentru a intrerupe aprovizionarea turceasca, iar mai apoi va darui Greciei Consantinopolul.


O alta miscare de interes politic este scandalul Vatopedu in care staretul Efrem este acuzat de calomniere. In ce priveste bunastarea si protejarea bunurilor Manastirii, Egumenul Efrem a procedat foarte bine, legal, totul este in regula. Dar ceea ce este legal este si imoral?Nu cred ca este imoral sa aiba cineva grija de Manastirea sa din moment ce nu a facut nimic in folosul propriu si toate au fost legale si transparente. Din contra, Gheronda Efrem cred ca a actionat dezinteresat atunci cand a revendicat ceea ce era proprietatea Manastirii. Nu a avut nimic pe numele lui, ci a Manastrii ceea ce este un lucru foarte legal. De asemeni daca avea fonduri mari trebuie sa ne gandim ca avea datorii mari, la o asemenea manastire este nevoie de fonduri enorme. In plus dac ii ramanea ceva nu pastra pentru el, ci acorda anual peste 2 milioane de euro pentru studenti, familii sarace, bolnavi si detinuti, pentru tabere de copii si fundatii, organizatii bisericesti din Grecia, Cipru, Rusia, Romania, Serbia si Africa. Manastirea pregatea constructia unui centru de recuperare pentru invalizi in valoare de 60 de milioane de euro. Un alt act filantropic pe care intentiona sa-l savarseasca Manastirea, era un spital in Lemesos, in valoare de 5 milioane de euro.Aceste numeroase acte de filantropie ar fi practic imposibile fara sucventia de 1 milion de euro de la stat primite anual. La o manastire imensa cum e Vatopedu este nevoie de venituri pentru intretinerea manastirii in primul rand. Insa cei din mass-media il prigonesc pe parintele si atrag dupa ei si o parte din popor facandu-i sa creada ca este adevarat, pentru ca mass-media nu isi permita sa zica decat adevarul. Sau poate adevarul denaturat asa cum vor ei, dau intelesuri eronate unui caz.


"Daca va uraste pe voi lumea, sa stiti ca pe Mine mai inainte decat pe voi M-a urat. Daca a-ti fi din lume, lumea ar iubi ce este al sau; dar pentru ca nu sunteti din lume, ci Eu v-am ales pe voi din lume, de aceea lumea va uraste. Aduceti-va aminte de cuvantul pe care vi l-am spus. Nu este sluga mai mare decat stapanul sau. Daca M-au prigonit pe Mine si pe voi va vor prigoni; daca au pazit cuvantul Meu si pe al vostru il vor pazi. Iar toate acestea le vor face voua din pricina numelui Meu fiind ca ei nu cunosc pe Cel ce M-a trimis" (In 15,18-21)


Astfel divulgand unele interese majore ale marilor puteri ale lumii si planul de acaparare a lumii de catre Statele Unite ale Americii impreuna cu celelalte uniuni, speram ca veti observa care sunt defapt jocurile politice si scopul lor suprem pentru a intelege ce se intampla cu adevarat in jurul nostru si ca defap prin mass-media lucreaza cei ce vor domina lumea si dau drumul la o avalansa de informatii in mare parte eronate voit.




Lucrare realizata de Radu Cornel Madalin-elev la seminarul ortodox "Sf. Gheorghe" Roman



Niciun comentariu: