"Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi!"

Simbolul Credinţei şi al jertfei creştine!

Simbolul Credinţei şi al jertfei creştine!

Byzantine Choir Idimelon

duminică, februarie 15, 2009

Proiectul N.A.S.A. "Blue Beam" si inevitabilul pericol al omenirii

Proiectul N.A.S.A. "Blue Beam" si inevitabilul pericol al omenirii



Este stiut faptul ca mass-media raspandeste informatii, fie ele adevarate sau false si ca are puterea de a manipula populatia. De aceea mai marii lumii contemporane se folosesc de mass-media pentru a putea impune oamenilor o gandire minimalizata, dupa cum dicteaza ei. Ei nu-si doresc ca oamenii sa posede o gandire matura, in sensul ca nu le da voie sa cerceteze singuri, nu vor oameni informati si bine educati capabili de gandire critica pentru ca acest lucru i-ar impiedica sa-si continuie proiectele de acaparare a intregii omeniri, a intregii planete. De aceea fac documentare despre formarea si evolutia Universului, unele contin adevar, altele ascund in spatele acestor adevaruri interese politice. Ei pun totul pe tava bietului om simplu pentru a nu-i da sansa sa se documenteze singur, astfel avand o acoperire perfecta pentru a lucra in liniste si fara stres la planurile diabolice de stapanire absoluta.Faimosul proiect "Blue Beam", care se traduce "Raza Albastra" al N.A.S.A. (National Aeronautics and Space Administration) a avut etape diferite, pentru a implementa Noua Religie condusa defapt de insusi Antihrist. Mentionez faptul ca Noua Religie este fundatia Noului Guvern Mondial.
Acest proiect al N.A.S.A., Blue Beam se refera in primul rand la re-evaluarea cunostintelor arheologice. Vor iesi la iveala "noi descoperiri" prin care vor contesta doctrinele religioase de orice fel, expunand aceste doctrine ca fiind false si eronate. Vor nega credinta tuturor crestinilor si musulmanilor, dar pentru aceasta au nevoie de "dovezi" false din trecut care sa dovedeasca tuturor ca religia de orice fel este inteleasa si interpretata gresit.
Apoi vor crea "Marele Spectacol pe Cer". Va avea loc un "spectacol spatial" gigantic, cu proiectii holografice 3D, proiectii de imagini in diferite locatii din lume, fiecare fiind o imagine diferita in functie de credinta religioasa predominanta in acea zona. Aceasta noua "Voce a lui Dumnezeu" va fi rostita in toate limbile pentru a-i face pe toti sa inteleaga care este "adevarul" si care este "adevaratul" Dumnezeu. Se vor folosi de un procedeu de hipnoza pentru a putea atrage pe toti. Un procedeu asemanator intalnim si la televizoarele pe care toti le avem in casele noastre. Televizorul emite la un interval de timp regulat unde alpha care pot fi observate limpede precum o serie de linii orizontale atunci cand este folosita o camera video pentru filmarea unui televizor deschis, si care in timp afecteaza creierul uman, provocandu-i leziuni si dependenta de aceste aparate. Hipnoza provine din proiectiile ce vor avea loc si se adreseaza direct creierului uman, astfel ii poate face pe toti sa creada ca a vorbit "adevaratul Mesia" sau mai bine zis "noul Mesia".De astfel de proiectii sau folosit si la "incidentul" da la 11 septembrie creand iluzia impactului unor avioane cu "Turnurile Gemne". Adevarul fiind scos la iveala mult mai tarziu. Cu totii stim ca defapt au fost detonate aceste cladiri tot din scopuri politice.
Aceste imagini vor fi proiectate din sateliti la aproximativ 60 de mile mai sus de Pamant, in stratul de sodiu. Imaginile holografice vor fi folosite intr-o simulare apocaliptica, in timpul careia tuturor natiunilor li se vor arata scene care vor reprezenta implinirea profetiilor, acestia dorind sa verifice reactiile ce vor avea loc in acele momente. Proiectul are capacitatea, ca prin anumite dispozitive, sa ridice un numar mare de oameni, trimitandu-i intr-un spatiu si timp necunoscut. Impotrivirea la Noua Religie Universala, la Noul Mesia vor aduce multe pierdri de vieti omenesti la o scara inimaginabila in toata istoria omenirii.


Proiectul Blue Beam va pretinde ca este implinirea tuturor proorociilor din trecut.


Astfel cu efectele produse de calculator si cu sunetul care pare ca provine din spatiu, oamenii de orice confesiune vor asista la "Revenirea lui Mesia" sau mai bine zis "Venirea lui Antihrist". Apoi acest "Mesia" va "corecta" "conceptiile gresite" aparute in timp si se va proclama pe sine "Mesia", ca fiind unicul si adevaratul dumnezeu.Acest eveniment va avea loc intr-o perioada de anarhie politica mondiala, creeata datorita unei catastrofe globale (probabil presupusul impact al Planetei X sau Nibiru cu Terra). SUA planuieste sa foloseasca "Cantecul Bucuriei" a lui Beethoven, ca imn pentru introducerea Noii Religii Mondiale. Daca punem acest spectacol spatial alaturi de Programul Star Wars, obtinem o combinatie de radiatii electromagnetice si hipnoza.
Se vorbeste cam peste tot despre acest impact al Planetei X sau Nibiru cu Pamantul in anul 2012. "Cercetatorii" sustin ca aceasta planeta are traiectoria indreptata spre Terra, iar in 2012 va avea loc presupusul impact. Aceasta "descoperire" este facuta ca sa distraga atentia tuturor locuitorilor Pamantului si de a-i "pregati" psihologic pentru ce va urma. Daca intr-adevar va putea fi observata pe cer in cursul anului 2009 asa cum ne "informeaza" N.A.S.A. atunci cu siguranta trebuie sa-i acordam mai multa atentie, dar pana atunci nu trebuie sa o lasam sa ne distraga de la prezent pentru ca sunt alte probleme care necesita atentie. Ce inseamna de fapt aceasta discutie despre Planeta X cand o adaugi imaginii in ansamblu, la scara globala? Te face sa te focalizezi pe viitor, departe de prezent, te face sa desconsideri ceea ce se intampla in jurul tau si sa ignori orice alta conspiratie pe care o observi in jurul tau pentru ca niciuna nu va mai valora nimic in 2012, atunci cand Planeta X va sosi si "lumea se va schimba". Te stimuleaza sa ignori criza financiara mondiala si introducerea noilor monede; sa ignori atacurile teroriste si cum pare ca a fost o lucrare premeditata; sa ignori actiunile politiei si armatei si sa ignori actiunile Guvernului care iti anuleaza drepturile. Te face sa ignori dovezile de la 11 septembrie; sa ignori cum isi poarta ei razboaiele; sa desconsideri ce se intampla in Irak; sa ignori cum iti demonteaza drepturile cu pretextul de a te feri de teroristi prin implantul cu cipul RFID. Te stimuleaza sa accepti si sa nu te igrijorezi din cauza camerelor de supraveghere si a cipurilor de urmarire RFID; sa-ti tii ochii departe de evenimentele ce se petrec pe scena politica a lumii. Sa ignori inchisorile secrete si torturile de acolo pentru ca lumea va fi curatata in 2012 cand Planeta X va sosi, iar lumea se va schimba. Daca intr-adevar va fi un impact cu Planeta X aceasta va fi o simulare al N.A.S.A cu proiectii 3D si posibil o catastrofa "naturala" pentru a reduce populatia cu cel putin trei miliarde asa cum si-au propus.
In realitate "elita puterii" incatuseaza multimea de oameni care se trezesc si cauta adevarul si ii tine distrasi inca 3 ani asteptand ca lumea asa cum o stim noi sa se sfarseasca, in timp ce ei sunt lasati sa-si termine de finisat planurile departe de ochii iscoditori si de cercetatorii enervanti. Atunci in 2012 lumea cum o stim noi ar putea intr-adevar sa se sfarseasca dar nu din cauza unei catastrofe sau din cauza Planetei X, ci se va sfarsi prin faptul ca lumea prezenta va trece, iar Noua Ordine Mondiala va incepe in acont.
Sunt oameni care iti controleaza viata si tu nici nu stii, este intra-devar o conspiratie globala si modul in care este purtata si ascunsa este prin controlul monetar global. De unde rezulta controlul ulterior ale celorlalte sisteme importante de sus in jos pe scara lantului trofic cum ar fi guvernele si mass-media. Ori atunci cand controlezi aprovizionarea monetara controlezi guvernul, iar atunci cand controlezi guvernul, controlezi oamenii si controlezi tot ce stiu ei si tot ce cred ei ca e adevarat, iar cand o faci global controlezi totul. Trebuie sa luam in cosiderare ca acesti bancheri, internationali controleaza acum toata mass-media importanta au legaturi cu toate marile companii petroliere si companii de arme, finanteaza toate partidele politice importante si controleaza moneda tuturor tarilor. Ei sunt cei ce imprumuta tarile cand a izbucnit un conflict militar, urmand ca apoi sa ceara dobanda pe suma care a "oferit-o". Din acest motiv cel mai mare profit il au in timpul razboiului. Prin tot ceea ce controleaza ei controleaza pe toti oamenii, mai ales prin mass-media.
Observam ca democratia americana este identica cu nazismul german prin faptul ca au acelasi scop sa ucida si sa sa fie conducatori absoluti si sa ingradeasca libertatea oricarei persoane, doar ca in al 2 -lea razboi mondial au esuat, iar astazi aceeasi oameni incearca din nou, cu o alta strategie: controlul psihologic. Al treilea razboi mondial a inceput doar ca oamenii din intreaga lume nu au realizat ca acest al treilea razboi mondial este razboiul pentru Noua Ordine Mondiala, care este purtat impotriva populatiei lumii de catre "elita puterii" prin intermediul guvernelor si a mass-mediei pe care o controleaza. De asemeni tot ei controleaza si rezerva alimentara. Iarasi, daca acestia controleata si aprovizionarea alimentara, controleaza lumea.
Elita conducatoare stie ca oamenii ii depasesc mult ca numar si nu au nicio sansa de reusita intr-o lupta pe fata impotriva umanitatii, astfel metoda pe care o folosesc este aceea a deceptiei. Ei stiu ca primul si cel mai important pas in calea planurilor lor pentru cucerirea planetara si subjugarea finala a oamenilor este controlul mintii. Acesta este un razboi psihologic pe care ei stiu ca trebuie sa-l castige. Unealta principala de care se folosesc ca sa-si atinga scopurile este televizorul. Pana si in alimente pun substante toxice si cancerigene, iar in pasta de dinti flourura invocand sanatatea dentara, in realitate este daunatoare. Daca cititi ingredientele de la otrava pentru soareci observati ca sunt cam aceleasi cu cele din pasta pentru dinti. Cel mai mult se folosesc de televizor, fiind cea mai importanta si atotpatrunzatoare unealta hipnotica conceputa vreodata, televizorul invata oamenii ce sa gandeasca dar nu cum sa gandeasca. Televizorul ofera lumii moderne o perceptie complet falsa a societatii din lumea intreaga si asupra fiecaruia dintre noi. Prin televizor elita conducatoare a fost capabila sa creeze o distracta dezinformata si divizata societate ce sufera de amnezie in privinta istoriei si totusi acesti oameni se vad pe ei insisi bine informati si sunt foarte prompti la mustrarea si ridicularizarea oricarei persoane ce le ofera o perspectiva alternativ ca urmare a ideilor introduse in mintea lor de televizor si printr-o inductie continua a televizorului spre a cumpara obiecte fara sens, mode pe care televizorul ii informeaza ca prin asa ceva se fac definiti ca persoane. Deci observam cum televizorul insusi ca obiect este daunator prin faptul ca ne "educa" dupa bunul lor plac si ne ingradesc intr-un fel sau altul libertatea de alegere. Iar mass-media vine si contribuie si ea la "educatia" noastra cu o avalansa de informatii in mare parte eronate voit pentru a ascunde adevarul. Deci orice organizatie, N.A.S.A, O.N.U sau mai stiu eu ce organizatie, toate contribuie la manipularea noastra prin controlul absolut asupra mintii, fiind un control psihologic; si contribuie la distragerea atentiei noastre cu diferite "probleme de interes public" false, doar pentru a putea lucra "elita puterii" in"liniste" la planul diabolic de acaparare a lumii prin orice mijloc.



lucrare realizata de Radu Cornel Madalin-elev la seminarul teologic "Sf. Gheorghe" Roman