"Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi!"

Simbolul Credinţei şi al jertfei creştine!

Simbolul Credinţei şi al jertfei creştine!

Byzantine Choir Idimelon

duminică, aprilie 05, 2009

Pericolul ZEITGEIST

Pericolul ZEITGEIST




Va solicit ajutorul intr-o chestiune de o maxima importanta. Desigur ati observat deja, legat de discutiile din mass-media pe tema mega-crizei in care a intrat omenirea, ca dupa modelul Zeitgeist, a inceput o blamare a bancilor… si atat. Si sunt aratate cu degetul ca fiind singurele vinovate de starea grava in care ne aflam, de parca ar fi entitati fara legatura cu politicul. Si aceasta doar pentru a putea veni politicienii (in fapt marionetele ELITELOR) cu “solutia” salvatoare: GUVERN MONDIAL de STANGA… In fapt, se doreste instaurarea unui Big Brother totalitar, super formatiunea statala multinationala politieneasca formata din strict doua clase sociale: ELITELE si plebea de consumatori unelte, albine intr-un urias stup.Si mai grav este insa ca tot dupa modelul Zeitgeist, va incepe o blamare a crestinismului, ca fiind sursa tuturor relelor. Nu degeaba acest documentar a fost super promovat de un an de zile pe internet si nu degeaba a ajuns sa fie promovat si in mass-media romaneasca in aceste zile. De ce din multele, dar si mai bine documentatele filme pe tema ELITELOR din umbra a fost ales tocmai acesta? Deoarece serveste planului de mai sus, el insusi facand parte din acest plan. Este creat de PAPUSARI, iar la ei totul este planificat din timp. A avut si are rolul de a manipula opinia publica intr-o directie dorita de ei. Iar faptul ca a aparut cu un an inaintea crizei, din nefericire ii da o aura de credibilitate.
Productia lui Peter Joseph cuprinde trei parti : 1) Un atac ateu acerb impotriva crestinismului. Se incadreaza in politic corect. 2) 09.11.2001. Non politic corect. 3) PAPUSARII din finante - banci: Federal Reserve sau Rockefeller, JP Morgan. Si aceasta parte este non politic corecta. Subiectele de la 2) si 3) erau catalogate de catre politicul corect ca fiind „teorii ale conspiratiei” si erau de obicei dezbatute de catre non-atei de diferite religii. Voi arata de ce de aceasta data acest Joseph “ataca” PAPUSARII de pe pozitii atee (preponderent anti crestine).
Unul din cei ce promoveaza Zeitgeist in mass-media (OTV, B1TV ) sau pe blogul sau este Silviu Prigoana [francmason declarat, dupa stiinta noastra, n.n.]. Prestatia sa denota insa faptul ca n-a studiat fenomenul PAPUSARESC sau si mai grav, il stie dar il ascunde cu buna stiinta. Iar tot ce spune se incadreaza perfect in cele enuntate la inceputul articolului. Desigur, el nu promoveaza partea 1, ci pe celelate doua, dar facand reclama acestui film, publicul va dori sa-l urmareasca integral si atunci intra in capcana. Ca nu intamplator l-a ales, o dovedeste si faptul ca din toate comentariile pe care le-am postat pe blogul sau (si care aduc multe amanunte referitoare la activitatea ELITELOR) , a sters doar cel in care critic partea 1 din Zeitgeist. Si nu este singurul ce mi-a sters un astfel de comentariu. Importanti ziaristi au facut la fel.
Revenind la prima fraza din acest text, in cazul in care considerati corecte cele enumerate mai sus, va rog sa promovati pe blogul Dv. (sau altcumva) aceasta idee, in speranta ca ii vom feri pe cat mai multi de teribila capcana ce li se intinde. O analiza din punct de vedere teologic a primei parti, in care arat gravele, dar voitele greseli ale “demonstratiei” pe care o foloseste ca atac impotriva crestinismului, dar si documentarul integral, subtitrat in limba romana le gasiti la:

sursa Razbointrucuvant

Niciun comentariu: